Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Het Wapen van Vidaa
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek

Vanaf station Rotterdam Alexander kun je buslijn 35 nemen. Reis een kwartier met de bus en stap uit bij bushalte Burgermeester Van Kempensingel. Vanaf station Rotterdam Noord kun je buslijn 4 nemen. Reis tien minuten en stap uit bij bushalte Burgermeester Van Kempensingel. Houd rekening met de reistijd als je met het openbaar vervoer en de bus reist. Het is een half uur lopen van bushalte Burgermeester Van Kempensingel naar de entree van Vidaa. Het is ook mogelijk om vanaf station Rotterdam Alexander en Rotterdam Noord een OV-fiets te pakken. Je bent dan ongeveer een kwartier onderweg. Houd rekening met de beperkte capaciteit!

Kom je graag met het openbaar vervoer, maar lukt het je niet om te wandelen of fietsen, neem dan contact met ons op. We zoeken dan graag samen naar een oplossing om je toch te verwelkomen bij Vidaa en de Supportloop.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Vidaa of aan de overkant van de straat op de Berkenzwamplaats.

Routebeschrijving per auto

A12 vanuit Utrecht – Je neemt op de A12 afrit 8 richting Bleiswijk. Volg de provinciale weg tot de afslag Bergschenhoek-Noord. Volg de Leeuwenhoekweg en sla linksaf bij afslag Sportpark / Hoge en Lage Bergsche Bos. Na een kilometer sla je bij de T-splitsing rechtsaf de Hoeksekade op. Na iets meer dan een kilometer zie je aan de rechterkant Vidaa.

A12 vanuit Den Haag / Amsterdam – Je neemt op de A12 afrit 8 richting Bleiswijk. Sla bij de stoplichten rechtsaf richting Bleiswijk en steek de spoorovergang over. Volg de provinciale weg tot de afslag Bergschenhoek-Noord. Volg de Leeuwenhoekweg en sla linksaf bij afslag Sportpark / Hoge en Lage Bergsche Bos. Na een kilometer sla je bij de T-splitsing rechtsaf de Hoeksekade op. Na iets meer dan een kilometer zie je aan de rechterkant Vidaa.

A13 vanuit Rotterdam – Je neemt op de A13 afrit 11 richting Rotterdam Airport (Berkel en Rodenrijs). Volg de provinciale weg langs het vliegveld tot de afslag Bergschenhoek. Rijd langs het benzinestation en neem bij de rotonde de derde afslag. Ga de eerste weg linksaf en sla rechtsaf bij afslag Sportpark / Hoge en Lage Bergsche Bos. Na een kilometer sla je bij de T-splitsing rechtsaf de Hoeksekade op. Na iets meer dan een kilometer zie je aan de rechterkant Vidaa.

A16 vanuit Dordrecht en Breda – Je neemt op de A16 afrit 27 richting Prins Alexander. Na ongeveer een kilometer sla je rechtsaf op de Hoofdweg. Sla na vijfhonderd meter rechtsaf de Terbregseweg op en sla na achthonderd meter linksaf. Ga na zevenhonderd meter rechtsaf de Rottebandreef op. Rij ruim een kilometer rechtdoor en sla dan rechtsaf de Bergsebosdreef op. Ga na een kilometer rechtsaf. Sla na nog eens zevenhonderd meter rechtsaf de Kromme Tochtweg op. Rij ruim een halve kilometer rechtsdoor en sla vervolgens rechtsaf de Hoeksekade op. Na honderd meter zie je aan de rechterkant Vidaa.

Deel dit evenement op social media!