Disclaimer

De organisatie van de Supportloop behoudt zich het recht voor om op elk moment informatie en content op deze website aan te passen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan tijdelijke content op deze website. Informatie van websites van derden, die worden bereikt via paginalinks, valt niet onder de verantwoordelijkheid van de organisatie van Supportloop.

Alleen voor eigen doeleinden

De inhoud van deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kan de organisatie van Supportloop niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden. De organisatie van Supportloop gebruikt persoonlijke gegevens alleen voor eigen doeleinden. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden.

Copyright

De inhoud van deze website, met de daarin opgenomen gegevens, foto’s, illustraties, teksten en overige content en combinaties daarvan zijn beschermd door auteursrecht en eigendomsrecht. Deze rechten berusten bij de organisatie van Supportloop. Zonder voorafgaande toestemming van de organisatie van Supportloop is het niet toegestaan om teksten of beelden van deze site of enig ander onderdeel daarvan te kopiëren.

Deel dit evenement op social media!