Inschrijven algemeen

Supportloop: samen op weg naar meer! Loop alleen of samen met uw partner, kinderen, familie, vrienden of buren deze bijzondere wandeltocht. Iedereen kan meedoen! Met de opbrengst steunt u de patiëntenorganisatie naar keuze, zodat zij nog beter hun goede werk kunnen doen.

Inschrijven stap 1 Gegevens invullen

Leuk dat u meedoet met de Supportloop in Odijk of Velp. U staat nu op het punt om u in te schrijven hiervoor. Dit kan snel en simpel! Kies of u zich in wilt schrijven als individu, gezin of bedrijf, kies de patiëntenorganisatie die u wilt steunen en vul de overige informatie in.

  • Geeft u uzelf op? Kies voor de eerste optie: ‘Individu’. Het inschrijfgeld bedraagt €25,-.
  • Wilt u met uw gezin meedoen aan de Supportloop? Kies dan voor de tweede optie: ‘Gezin’. Voor het eerste gezinslid betaalt u €25,- en voor alle extra gezinsleden €10,-. Kinderen jonger dan 12 jaar doen gratis mee.
  • Wilt u namens uw bedrijf of werkgever deelnemen aan de Supportloop? Kies dan voor de derde optie: ‘Bedrijf’. U kunt u zowel individueel en als bedrijfsteam inschrijven. In beide gevallen is er de mogelijkheid een factuur te ontvangen, en uw bedrijfsnaam wordt vermeld op deze website. Het voordeel van uzelf en u collega’s als team inschrijven is dat u iedereen in een keer inschrijft en in een keer betaalt. U betaalt €25,- per deelnemer, ook wanneer u met een team mee doet.

Inschrijven stap 2 Loten kopen / Doneren

Leuk dat u zich hebt ingeschreven voor de Supportloop in Odijk of Velp. Daarmee steunt u uw patiëntenorganisatie. U kunt de door u gekozen organisatie nog meer steunen door loten te kopen of om een extra donatie te doen. Wanneer u extra wilt helpen, vul dan in hoeveel loten u wilt kopen of hoeveel extra u wilt doneren.

Inschrijven stap 3 Betaling

Hier ziet u een overzicht van de door u ingevulde gegevens. Controleer deze gegevens goed. Wanneer dit akkoord is, kunt u uw inschrijving afronden door te kiezen voor een betaalmethode.

Inschrijven stap 4 Bevestiging

Uw inschrijving is gelukt! Zodra u heeft betaald ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Bewaar deze inschrijving goed en neem hem mee naar de Supportloop. Heeft u loten gekocht? Dan staan uw lotnummers ook op deze bevestiging. Tot ziens op de Supportloop!

Inschrijven stap 5 Delen op social media

Deel uw inschrijving! Laat uw vrienden, kennissen, familieleden weten dat u meeloopt met de Supportloop en deel dit op social media. Kies hier uw social mediakanalen.

Deel dit evenement op social media!