Inschrijven algemeen

Supportloop: samen op weg naar meer! Doe alleen of samen met je partner, kinderen, familie, vrienden of buren mee met deze bijzondere wandeltocht. Iedereen kan meedoen! Met de opbrengst steunen jullie de patiëntenorganisatie naar keuze, zodat zij nog beter hun goede werk kunnen doen.

Inschrijven stap 1 Wie wil je inschrijven?

Leuk dat je meedoet met de Supportloop in Rotterdam op zondag 30 september 2018. Inschrijven kan snel en simpel! Kies of je je in wilt schrijven als individu, gezin of bedrijf, kies de patiëntenorganisatie die je wilt steunen en vul de overige informatie in.

  • Geef je jezelf op? Kies voor de eerste optie: ‘Individu’. Het inschrijfgeld bedraagt €25,-.
  • Wil je met je gezin meedoen aan de Supportloop? Kies dan voor de tweede optie: ‘Gezin’. Voor het eerste gezinslid betaal je €25,- en voor alle extra gezinsleden €10,-. Kinderen jonger dan 12 jaar doen gratis mee.
  • Wil je namens je bedrijf of werkgever deelnemen aan de Supportloop? Kies dan voor de derde optie: ‘Bedrijf’. Je kunt je zowel individueel en als bedrijfsteam inschrijven. In beide gevallen is er de mogelijkheid een factuur te ontvangen. Het voordeel van jezelf en je collega’s als team inschrijven is dat je iedereen in een keer inschrijft en in een keer betaalt. Je betaalt €25,- per deelnemer, ook wanneer je met een team mee doet.

Inschrijven stap 2 Waar doe je mee?

Kies hier welke organisatie je wilt steunen, op welke dag je mee gaat doen en welke afstand je wilt lopen. Als iemand uit je gezin of bedrijfsteam een andere afstand wil lopen dien je dit via info@supportloop.nl door te geven.

Inschrijven stap 3 Loten

Voor elke particuliere inschrijving van €25,- kun je drie gratis loten ontvangen. Deze loten zijn nog niet geregistreerd en kun je dus eventueel verkopen aan een derde à €5,- per stuk. Op deze manier kan iedereen ouder dan 12 jaar deelnemen voor maar €10,-! Mocht je zelf gebruik willen maken van deze drie gratis loten dien je ze nog wel te registreren.

Daarnaast is het mogelijk om extra loten te kopen. Kies één van de pakketten of vul zelf in hoeveel extra loten je wilt ontvangen. Je kunt deze extra loten voor eigen gebruik kopen (zet vinkje bij ‘Registreer al deze loten op mijn naam’), óf ervoor kiezen ze te verkopen aan een derde (zet geen vinkje bij ‘Registreer al deze loten op mijn naam’). In je bevestigingsmail is te zien welke lotnummers op jouw naam staan en welke nog geregistreerd moeten worden. Als je ze wilt verkopen is het goed om te onthouden dat je ze dus op voorhand betaalt met iDeal en dit geld later terugverdient.

Inschrijven stap 4 Gegevens invullen

Vul op de volgende pagina in wie er mee gaan doen. Op het e-mailadres dat je invult ontvang je je bevestiging, evenals belangrijke informatie vlak voor het evenement. Let op dat je dit correct invult!

Inschrijven stap 5 Betaling

Betalen kan erg makkelijk via iDeal. Kies je bank en je wordt doorverwezen naar je eigen betalingssysteem.

Inschrijven stap 6 Bevestiging en delen op social media

Deel je inschrijving! Laat jouw vrienden, kennissen, familieleden weten dat je meeloopt met de Supportloop en deel dit op social media. Kies hier je social mediakanalen.

Deel dit evenement op social media!