De Supportloop Loterij

Aan de Supportloop is een loterij verbonden. Voor maar €5,- per lot kun je een van de deelnemende organisaties extra steunen, én maak je daarnaast kans op een mooie prijs.

De trekking van de loterij vindt plaats op 16 oktober 2018. Na de trekking wordt met alle winnaars persoonlijk contact opgenomen.

Winnende lotnummers: heb je gewonnen?

ADCABEDKNUIVPT : 1x fotoproduct op canvas
NFVNMNRYSQMGBK : 1x fotoproduct op canvas
PHHXZPHNPQGEB : 1x hotelovernachting
SVZHZJQVUOYUMP : 1x dinercheque
SVZHMXNZUXCBTG : 1x dinercheque
TRANIMRPVKHUKG : 1x dinercheque
TRANEMCTHDUVVC : 1x dinercheque
ADCADXGTEHLJCQ : 1x dinercheque
VOCGYCXSTCWSM : 1x vijf kookboeken
YPSDVCPAKNYWV : 1x vijf vrijkaartjes zwembad
YPSWZEISXSJRZ : 1x vijf vrijkaartjes zwembad
COOLQZUOJLSLLA : 1x vijf vrijkaartjes zwembad
COOLGUNFQWWEQF : 1x spelpakket kinderen
ADCAJPUKMQLJRI : 1x spelpakket kinderen
NFVNHJOIBUTKHT : 1x spelpakket volwassenen
SVZHUIPLKDQGPE : 1x spelpakket volwassenen
VOCKODDSVWXYU : 1x kunstwerk

Koop loten…

Wil je kans maken op een van de prijzen en tegelijkertijd je patiëntenorganisatie steunen? Doe dan mee aan de loterij en koop zo snel mogelijk een of meerdere loten! De makkelijkste manier is om je loten online te kopen, via deze site (‘Loten kopen’). Vul in hoeveel loten je wilt ontvangen en zet een vinkje bij ‘Registreer al deze loten op mijn naam’: je hoeft ze dan niet naderhand handmatig te registreren. Je betaalt met iDeal, je krijgt je lotnummers na betaling op je opgegeven e-mailadres en de lotnummers zijn automatisch op jouw naam geregistreerd. Daarnaast kun je bij je inschrijving extra loten kopen. Als je de loten voor eigen gebruik koopt kun je dit wederom aangeven door ‘Registreer al deze loten op mijn naam’ aan te vinken.

Er is ook een mogelijkheid om gedrukte loten uit een lotenboekje te kopen. Je betaalt de verkoper in cashgeld en ontvangt een papieren lot.

Let op: dit lot dien je alsnog online te registreren! Na registratie ontvang je een bevestiging per e-mail met hierin het unieke lotnummer. Loten die cash betaald, maar niet online geregistreerd zijn dingen niet mee in de trekking. Hoe je jouw lot kunt registreren staat ook vermeldt op het lot zelf. 

… Of verkoop loten

Wil je je nóg actiever inzetten voor een van de deelnemende patiëntenorganisaties? Dat kan! Je kunt een lotenboekje aanvragen bij het contactpersoon van jouw organisatie. De contactgegevens zijn te vinden op de organisatiepagina’s van deze website.

Daarnaast is het mogelijk om online loten te kopen die bruikbaar zijn voor verkoop aan een derde. Je koopt dan loten die je op voorhand betaalt en niet op eigen naam laat registreren. Als je een lot verkoopt geef je de koper het lotnummer door. De uiteindelijke koper dient het lot dan nog te registreren. Je kunt natuurlijk loten kopen via de button ‘Loten kopen’ en daarnaast kun je ook bij je inschrijving extra loten kopen. Als je deze koopt voor verkoop aan een derde is het belangrijk dat je ze niet laat registreren: zet dus in beide gevallen geen vinkje bij ‘Registreer al deze loten op mijn naam’. Je betaalt de loten dus op voorhand en krijgt het geld later terug door ze te verkopen à €5,- per stuk. De uiteindelijke koper dient het lotnummer nog te registreren via deze website en ontvangt daarna per e-mail een bevestiging. Let op: pas na registratie doen deze lotnummers mee in de trekking!

Prijzen

De eerste prijzen in de Supportloop Loterij 2018 zijn bekend:

1x 3D werk naar keuze van kunstenaar Phynta uit de serie Hollywoodlan3D, t.w.v. €299,-. Phynta is gefascineerd door dualistische aspecten in het leven. Niet alles is wat het lijkt: door anders naar dingen te kijken kunnen de waarde en betekenis veranderen. Hollywoodlan3D laat doorschemeren dat de, op het eerste gezicht, glamoreuze levens van echte Hollywood iconen veelal tragisch eindigden. De twee dimensionale kunst van het schilderen wordt er gecombineerd met de digitale 3D trend: met behulp van een 3D-bril komt het doek tot leven. Kijk voor meer informatie op: http://phynta.phyntasite.nl.

1x Hotelovernachting met ontbijt in de oude binnenstad van Elburg voor 2 personen, t.w.v. €185,-

1x Waardecheque van €250 te besteden op een cruise van Costa Cruises, aangeboden door Costa Cruises

2x Spelpakket voor kinderen van Hasbro, t.w.v. €107. Met de spellen Toilet Pret en Ei-hoofd, een My Little Pony Zwemmende Zeepony en een Play-Doh Ontbijtspeelset. Aangeboden door The PR Factory

2x Spelpakket voor volwassenen van Hasbro, t.w.v. €118. Met de spellen Monopoly Classic, Trivial Pursuit Classic, Get a Grip en Coinhole. Aangeboden door The PR Factory

5x Dinercheque, t.w.v. €40,-

2x Fotoproduct op bijvoorbeeld canvas, t.w.v. maximaal €50,-. Aangeboden door Stichting MEO

3x Vijf vrijkaartjes voor het Rivièrabad, t.w.v. €27,50. Aangeboden door het Rivièrabad te Spijkenisse

1x Pakket met vijf kookboeken, t.w.v. €60,-. Aangeboden door MMV

De trekking

Elk lot is voorzien van een unieke code. De trekking van de loterij vindt plaats na beide grote wandelevenementen, in oktober 2018.  Met de winnaars wordt contact opgenomen. In de meeste gevallen kan de prijs (waardebonnen) per post opgestuurd worden. Is dit niet het geval, dan zal de organisatie met je afstemmen hoe je in het bezit van jouw prijs kan komen.

De prijzen van de loterij worden ter beschikking gesteld door verschillende bedrijven. We willen deze bedrijven namens de organisatie en deelnemende patiëntenorganisaties hartelijk bedanken voor de bijdrage!

Sponsoren

Wil je een prijs sponsoren? Neem dan contact op met de organisatie van Supportloop en stuur een mail naar: info@supportloop.nl.

Reglement

Je vindt het reglement van de Supportloop Loterij hier.

Deel dit evenement op social media!