Sponsoring

De Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement. Leden van patiëntenorganisaties lopen samen met hun partners, kinderen, familie en vrienden. Het is een laagdrempelig evenement: iedereen kan mee doen! Immers, wandelen is goed voor iedereen; goed voor lichaam en geest. We verwachten 200 tot 300 deelnemers, voor in totaal 14 patiëntenorganisaties.

Dit jaar wordt het evenement georganiseerd in Bergschenhoek (regio Rotterdam). In samenwerking met een aantal patiëntenorganisaties wordt er extra geld in gezameld voor het goede werk dat zij doen. Zo kunnen zij patiënten nog beter informeren en ondersteunen. Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en is daarbij ook afhankelijk van sponsoring. Wil je je verbinden aan de Supportloop en samen meer bereiken? Jouw bijdrage is van harte welkom!

Partner Supportloop

Wil je jouw bedrijf verbinden aan de Supportloop en wil je een financiële bijdrage leveren? Levert jouw bedrijf producten die van pas komen tijdens de Supportloop? Of heb je spullen (over) die in de goodiebag zouden kunnen? Word met jouw bedrijf partner van de Supportloop. Alle steun is van harte welkom.

Voor sponsoring in natura kun je denken aan:

  • Gezonde snack, zoals mueslireep, ontbijtkoek, fruit, snackgroente.
  • Items voor in de goodiebag (tijdschrift, folders, samples, kortingsbonnen of een gezonde snack).
  • Prijzen voor de loterij. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met lekkernijen of boodschappen, restaurant- of andere waardebonnen.

Doneer in menskracht

Niet alleen vooraf, maar ook tijdens de Supportloop is er van alles te doen. Geef jouw medewerkers de kans om een aantal uren te besteden aan vrijwilligerswerk. Daarmee steun je de Supportloop en het geeft je medewerkers veel voldoening.

Tegenprestatie

Tijdens het evenement krijgen deelnemende organisaties en sponsors de mogelijkheid om zich te presenteren. Afhankelijk van de aard en omvang van jouw steun, bieden wij graag iets terug. Je kunt hierbij denken aan:

  • Naamsvermelding website, lotenboekjes, goodiebag, dagprogramma of routebeschrijving.
  • Sponsorbord tijdens het evenement.
  • Naamgeving aan één van de drie routes of de loterij.
  • Eigen kraam op de informatiemarkt.

Aanmelden als sponsor

Supportloop: samen op weg voor meer! Uiteraard denken wij graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Heb je daar vragen over, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je je aanmelden als sponsor? Bel of mail met Charlotte van Andel, 06 – 24 19 49 57, c.vanandel@pgosupport.nl.

Deel dit evenement op social media!