Sponsoring

De Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement. Leden van patiëntenorganisaties lopen samen met hun partners, kinderen, familie, vrienden. Het is een laagdrempelig evenement en iedereen kan mee doen. Immers, wandelen is goed voor iedereen; goed voor lichaam en geest. We verwachten 400 tot 500 deelnemers, voor in totaal 13 patiëntenorganisaties.

Dit jaar wordt het evenement georganiseerd in Velp (regio Arnhem) en Odijk (regio Utrecht). In samenwerking met een aantal patiëntenorganisaties wordt er extra geld in gezameld voor het goede werk dat zij doen. Zo kunnen zij patiënten nog beter informeren en ondersteunen. Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en is daarbij ook afhankelijk van sponsoring. Wilt u zich verbinden aan de Supportloop en samen meer bereiken? Uw bijdrage is van harte welkom!

Partner Supportloop

Wilt u uw bedrijf verbinden aan de Supportloop en wilt u een financiële bijdrage leveren? Levert uw bedrijf producten die van pas komen tijdens de Supportloop? Of heeft u spullen (over) die in de goodiebag zouden kunnen? Word met uw bedrijf partner van de Supportloop. Alle steun is van harte welkom.

Voor sponsoring in natura kunt u denken aan:

  • Gezonde snack, zoals mueslireep, ontbijtkoek, fruit, snackgroente.
  • Items voor in de goodiebag (tijdschrift, folders, samples, kortingsbonnen of een gezonde snack).
  • Prijzen voor de loterij. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met lekkernijen of boodschappen, restaurant- of andere waardebonnen.

Doneer in menskracht

Niet alleen vooraf, maar ook tijdens de Supportloop is er van alles te doen. Geef uw medewerkers de kans om een aantal uren te besteden aan vrijwilligerswerk. Daarmee steunt u de Supportloop en het geeft uw medewerkers veel voldoening.

Tegenprestatie

Tijdens het evenement krijgen deelnemende organisaties en sponsors de mogelijkheid om zich te presenteren. Afhankelijk van de aard en omvang van uw steun, bieden wij graag iets terug. U kunt hierbij denken aan:

  • Naamsvermelding website, lotenboekjes, goodiebag, dagprogramma of routebeschrijving.
  • Sponsorbord tijdens het evenement.
  • Naamgeving aan één van de drie routes of de loterij.
  • Eigen kraam op de informatiemarkt.

Aanmelden als sponsor

Supportloop: samen op weg voor meer! Uiteraard denken wij graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Heeft u daar vragen over, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u zich aanmelden als sponsor? Bel of mail met Charlotte van Andel, 06 – 24 19 49 57, c.vanandel@pgosupport.nl.

Deel dit evenement op social media!