Veelgestelde vragen

Praktisch

Is de Supportloop rolstoelvriendelijk? Ja, de locatie is rolstoeltoegankelijk. Er zijn invalidentoiletten aanwezig en de zalen zijn begaanbaar voor mensen in een rolstoel. De routes van 3 en 5 kilometer rolstoelvriendelijk: de paden zijn goed begaanbaar voor mindervaliden en mensen in een rolstoel. Ook zal er niet te veel stijging en daling in de routes zijn. De routes van 10 kilometer zijn niet begaanbaar voor bovengenoemden. Schrijf u dus niet in voor deze route als u mindervalide bent!

Kan ik mijn hond meenemen naar de Supportloop? Nee, de Supportloop is helaas niet geschikt hiervoor. Laat uw hond of andere huisdieren dus thuis!

Is de Supportloop geschikt voor kinderen? Zeker, neem uw kinderen vooral mee naar de Supportloop! Er is genoeg te doen: op beide dagen zal er een speciale activiteit georganiseerd worden voor kinderen. Ook kunt u in een keer uw hele gezin inschrijven en gebruik maken van het gezinstarief: het eerste gezinslid betaalt €25,- aan inschrijfkosten, elk daaropvolgend gezinslid slechts €10,-. Kinderen tot 12 jaar kunnen in het geval van een gezinsinschrijving gratis deelnemen. Let wel op: onder een gezin verstaan wij maximaal twee volwassenen (persoon ouder dan 18 jaar) en minimaal 1 kind jonger dan 18 jaar.

Kan ik met het openbaar vervoer komen? Dat kan zeker! Het dorpshuis in Odijk is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar dan dient u nog wel een bus te nemen. Parkeerplek is er genoeg.

Deelnemen

Waarom bedraagt het inschrijfgeld €25? Met de organisatie van de Supportloop willen we deelnemende patiëntenorganisaties de kans bieden een extra bedrag op de halen voor de eigen organisatie. Een extra steuntje in de rug dus! Voor veel patiëntenorganisaties zeer welkom. 80% van uw bijdrage gaat naar de organisatie van uw keuze: op de persoonlijke pagina van uw organisatie staat vermeldt waar de opbrengst van de Supportloop aan besteed zal worden. 20% van uw bijdrage wordt door stichting PGOsupport geïnvesteerd in de organisatie van de Supportloop. Voor de €25,- geniet u van een verzorgde middag, met een welkomsthapje en –drankje en iets voor onderweg.

Kunt u de €25,- eigenlijk niet missen maar wilt u wel graag deelnemen? Misschien is er iemand in uw directe omgeving die u wilt sponsoren! Vraag hem of haar het inschrijfgeld voor u te betalen. Misschien wil deze persoon zelf ook wel deelnemen!

Ik kan helaas niet deelnemen. Kan ik toch helpen? Ja, dit kan! Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • U kunt op 23 september helpen als vrijwilliger. Meld u aan door te mailen naar info@supportloop.nl.
  • U kunt natuurlijk via www.supportloop.nl loten kopen of doneren ten goede aan de organisatie van uw keuze.
  • Ook kunt u loten gaan verkopen met een lotenboekje. Vraag meer informatie op bij de coördinator van uw patiëntenorganisatie. Op de persoonlijke pagina van uw organisatie zijn contactgegevens te vinden van de coördinator.
  • U kunt natuurlijk ook namens uw bedrijf de Supportloop steunen! U kunt een donatie doen of mooier nog: sponsor ons (in natura)! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charlotte van Andel.

Loterij

Ik heb een lot gekocht via een lotenboekje. Wat nu? U heeft uw lot(en) cash betaald aan de verkoper. De verkoper zorgt nu dat uw geld terecht komt bij de coördinator van de patiëntenorganisatie. Het enige wat u nog dient te doen is uw lot registreren op de website: www.supportloop.nl. Dit kan via de button op de homepage, of via het menu: kies voor Loterij en voor Loten Registreren. Pas als u dit gedaan heeft is uw lot geactiveerd en doet u mee aan de trekking. U ontvangt hier per e-mail een bevestiging van.

Er is een prijs gevallen op mijn lot. Hoe wordt dit nu verder afgehandeld? Na de trekking op 2 oktober 2017 wordt er contact opgenomen met de prijswinnaars. Prijzen die makkelijk per post verstuurd kunnen worden zullen op deze manier uw kant op komen. De overige prijzen kunnen opgehaald worden bij PGOsupport op kantoor.

Deel dit evenement op social media!